INTRODUCTIE VAN ONS NIEUWE MERK

INTRODUCTIE VAN ONS NIEUWE MERK

Maandag 25 februari

Met trots introduceren wij ons nieuwe merk: Risottini

 

En verder is er geen bal veranderd…

 

Zoals sommigen van jullie misschien al weten zijn zowel onze merknaam als productnaam veranderd. De Arancini van Klein & Kok zijn beiden veranderd in, je raadt het al, Risottini!

 

INTRODUCTIE VAN ONS NIEUWE MERK!

Voor deze naamsverandering zijn een aantal redenen. De voornaamste hiervan zullen wij even opsommen:

 

1. Wij merkten dat Arancini voor Hollanders moeilijk te onthouden was. We hebben van alles gehoord: Aranciata, Arancia’s, Arancinos, Arangina’s enzovoort! 

2. Risottini zegt iets over de core van ons product. Risotto! Is daarom makkelijker te onthouden voor de eindgebruiker en men weet gelijk dat Risottini iets is met risotto. Op een menukaart zal dit voor meer gewenning zorgen: Risottini 6 stuks weet met eigenlijk gelijk dat het risottosnacks zijn.

3. Risottini is gedeponeerd, oftewel ons eigen merknaam. Zo kunnen wij werken aan een merk en kan men geen Risottini op de kaart zetten die niet van ons komen, cool hè!

4. Hoe leuk het ook was om te vertellen dat Klein & Kok is opgericht door twee studenten van de Hotelschool, ook hieraan kwam een einde. Ons bedrijf zal veel meer de productfocus krijgen in plaats van de focus op het verhaal van Klein & Kok. Onze producten zijn namelijk veel interessanter dan wij zelf. Bovendien zijn wij beiden afgestudeerd in oktober 2019…

ZIE HIER DE VIDEO ;-)

INTRODUCTIE VIDEO

Wij zijn in ieder geval super trots op ons nieuwe merk en nieuwe huisstijl! Deze huisstijl is ontworpen door bureau Link uit Utrecht. Zij hebben ons geholpen om dit super toffe merk vorm te geven, dank daarvoor!

 

Om ons merk aan te kondigen hebben wij bovendien het volgende filmpje gemaakt. Leuk om even te bekijken…

 

De Ballen!